Особливості культурологічно-мистецької освіти України: стан та перспективи - Шейко В. М., Каністратенко М. М. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Проаналізовано стан вищої культурологічно-мистецької освіти в Україні, порушено питання щодо необхідності невідкладного вдосконалення чинної нормативно-правової бази діяльності вищих закладів освіти, надано пропозиції стосовно можливих шляхів вирішення проблем вищих навчальних закладів культури та мистецтва.