Степан Дегтярьов. Концерт «Боже, Боже мой, вонми мі»: Питання авторства - Кутасевич А. В. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Уточнюється походження духовного концерту «Боже, Боже мой, вонми мі» (фа мінор) для чотириголосного мішаного хору a cappella, приписаного в одному джерелі А. Веделю, а в іншому – С. Дегтярьову. Згідно з результатами критичного стильового аналізу твору, спростовується опублікований раніше висновок автора статті про належність композиції перу А. Веделя. Підтверджується авторство С. Дегтярьова.