ДОСЛІДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МІЖВОЄННОЇ МУЗИЧНОЇ ЕМІГРАЦІЇ З ПОГЛЯДУ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ: ДОСЛІДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МІЖВОЄННОЇ МУЗИЧНОЇ ЕМІГРАЦІЇ З ПОГЛЯДУ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ - Мартиненко О. В. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Анотація відсутня.