«ЖОВТА ПРИНЦЕСА» КАМІЛЯ СЕН-САНСА – ПЕРША ОПЕРА НА ЯПОНСЬКИЙ СЮЖЕТ (ДО 140 РІЧЧЯ ПРЕМ’ЄРИ): «ЖОВТА ПРИНЦЕСА» КАМІЛЯ СЕН-САНСА – ПЕРША ОПЕРА НА ЯПОНСЬКИЙ СЮЖЕТ (ДО 140 РІЧЧЯ ПРЕМ’ЄРИ) - Горобець Р. Ю. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Анотація відсутня.