МІСТЕРІЯ «МУЧЕНИЦТВО СВЯТОГО СЕБАСТІАНА» ТА ПРИНЦИПИ ОПЕРНОГО ТЕАТРУ КЛОДА ДЕБЮССІ: МІСТЕРІЯ «МУЧЕНИЦТВО СВЯТОГО СЕБАСТІАНА» ТА ПРИНЦИПИ ОПЕРНОГО ТЕАТРУ КЛОДА ДЕБЮССІ - Клімова Н. І. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Анотація відсутня.