Опера Миколи Римського-Корсакова «Царева наречена» на сцені Оперної студії - Ільченко П. І. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Розглянуто особливості режисерської роботи над сценічним утіленням музичної класики із студентами кафедри сольного співу Академії, зокрема над виставою «Царева наречена» М. Римського-Корсакова (диригент С. Голубничий, режисер П. Ільченко, хормейстер Д. Кравченко, балетмейстер В. Вітковський), розкрито основні завдання і функції музичної режисури у цьому творчому процесі.