Хор, овіяний народною любов’ю - Рожок О. В. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Розкрито основні етапи становлення провідного в Україні хорового колективу – народного хору імені Г. Верьовки, охарактеризовано своєрідність його виконавської манери, сформованої під впливом видатних митців – засновника хору Г. Верьовки і його наступника А. Авдієвського, багатство і різноманітність репертуару і виконавської стилістики.