П’ята Міжнародна Пасхальна асамблея «Господи, Господи, силою Твоєю…» – 2013: кроки визнання і творчих перемог - Рожок В. І. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Розкрито етапи становлення й утвердження нової культурно-мистецької акції, спрямованої на відродження духовності в Україні, утвердження миру і єднання між народами засобами мистецтва; охарактеризовано творчі колективи, які взяли участь у ній, їхні програми; наголошено на розширенні не лише її жанрових, а й географічних меж, завдяки чому вона набуває вагомого міжнародного значення.