З історії кафедри загального та спеціалізованого фортепіано НМАУ ім. П. І. Чайковського - Фадєєва К. В., Шамаєва К. І. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Анотація відсутня