СОЦІОКУЛЬТУРНА ДИНАМІКА УКРАЇНСЬКОГО СОЦІУМУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ: СОЦІОКУЛЬТУРНА ДИНАМІКА УКРАЇНСЬКОГО СОЦІУМУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Антонюк О. В. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Анотація відсутня.