ТИША ЯК ПОЛІСЕМАНТИЧНИЙ ФЕНОМЕН: КОМПОЗИТОРСЬКІ ТА ВИКОНАВСЬКІ СПОСОБИ ВТІЛЕННЯ - Майденберг - Тодорова К. І. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Анотація відсутня.