ЗАРОДЖЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ПОЛІСТИЛІСТИКИ У «ДИТЯЧОМУ КУТОЧКУ» КЛОДА ДЕБЮССІ: ЗАРОДЖЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ПОЛІСТИЛІСТИКИ У «ДИТЯЧОМУ КУТОЧКУ» КЛОДА ДЕБЮССІ - Кричинська О. В. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Анотація відсутня.