ПРАВОСЛАВНА РОСІЙСЬКА СПІВОЧА ТРАДИЦІЯ В ІСТОРИЧНІЙ РЕТРОСПЕКТИВІ: ДОСВІД ТВОРЧОСТІ ТА ЙОГО ОСМИСЛЕННЯ - Осадча С. В. (Часопис Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, 2021)
Анотація до статті відсутня.